Pretraži u novostima

Duhovna knjiga – tvoja ljetna oaza! Veliki popusti u Kršćanskoj sadašnjosti

- Kategorija : Novosti

U dokolici je mudrost zakonoznanca, i tko je od poslova slobodan, postaje mudar. 

Sir, 38, 24

Malo slobodnoga vremena za čitanje i dobra knjiga katkad su sve što nam treba za odmor, odmak od užurbane svakidašnjice, stresa i obveza. Ljeto je stoga vrijeme u kojem čitanje dolazi na red i onima koji možda ne čitaju redovito. U moru šarolikih ponuda, Kršćanska sadašnjost donosi ljetni izbor provjerenog i kvalitetnog štiva kršćanskoga nadahnuća za sve one čitatelje koji u knjigama traže i duhovni oslonac. 

Kompleti i knjiga na dar

Pod nazivom Duhovna knjiga – tvoja ljetna oaza Kršćanska sadašnjost donosi velik izbor naslova na popustu do čak 70 % u knjižarama i u web knjižari Kršćanske sadašnjosti. Drugi dio ljetnog sniženja počeo je 6. kolovoza te traje do 31. kolovoza, a uz svaku kupnju dolazi knjiga Kršćanske sadašnjosti na dar.

Kako bi knjigu učinili pristupačnijom, dio naslova izdvojen je i u rubrici Veliki popusti u web knjižari, a u ponudi su i dva vrlo zanimljiva kompleta knjiga.

Komplet Nobelovca Francoisa Mauriaca po cijeni od 5 € sadržava dva romana, Thérèse Desqueyroux i Zmijsko leglo. Mauriaca drže jednim od najvećih katoličkih pisaca 20. stoljeća, a taj je epitet dobio zbog javnog zastupanja katoličkih stavova u nekim pitanjima svojega vremena, a još više zbog svojih pisanih djela u kojima često kao glavna nutarnja sila živo pulsira pitanje ljudske savjesti i, općenitije, pitanje ljudske moralnosti u sučeljavanju s učenjima Katoličke Crkve.

Komplet Anđeli sadržava pak tri knjige: dvije benediktinca Anselma Grüna – 50 anđela za dušu i 50 anđela za godinu te vrlo zanimljivu knjigu Jane Williams pod naslovom Anđeli. Želite li zaviriti u anđeoski svijet, odaberite ovaj komplet koji prikladnim i slikovitim opisima govori o tome tko su anđeli, kakav značaj imaju u životima ljudi te odgovara na brojna pitanja o tim Božjim stvorenjima.

Popis svih sniženih naslova do 31. 8. 2024. za sve one čitatelje koji ovoga ljeta posegnu za knjigom duhovnog, kršćanskog nadahnuća nalazi se ovdje, a dodatne naslove po nižim cijenama naći ćete u rubrici Veliki popusti. Svi popusti vrijede i u knjižarama Kršćanske sadašnjosti u Zagrebu, Osijeku, Karlovcu, Mariji Bistrici, Splitu i Zadru.

Podjeli sadržaj