Pretraži u novostima

Novo u KS-u: 'Moj planer' za učenike osnovnih i srednjih škola!

- Kategorija : Novosti

Kršćanska sadašnjost objavila je jedinstven planer za učenike osnovnih i srednjih škola pod nazivom Moj planer koji će svojim bogatim sadržajem mladim vjernicima na kreativan i poticajan način pomoći ispuniti i organizirati školske dane. Moj planer osmislio je tim vjeroučitelja (Anđela Čuljak, Petra Ervaćanin, Martin Kajtazi), pomno se trudeći uputiti mlade da njihovi dani budu ispunjeni smislenim djelovanjem, kreativno i poticajno.

Korisni sadržaji poput kalendara školske godine, nedjelja i važnih blagdana upotpunjeni su različitim zadatcima, web preporukama, preporukama knjiga i filmova te interaktivnim sadržajima. Kalendaru svakoga mjeseca prethodi objašnjenje jednoga ploda Duha Svetoga s preporukama za čitanje, a stranice planera ispunjavaju brojni poticajni citati.

„Ljudima je nemoguće, ali ne i Bogu! Ta Bogu je sve moguće“ (Mk 10, 27). „Bog želi da tvoja svakidašnjica bude ispunjena pouzdanjem i ljubavlju, da se prepustiš Njemu cijelim svojim bićem jer ćeš tako naći radost i smisao života. Stoga, uzmi ovaj planer svaki dan u svoje ruke i ispuni svoje dane“ ističu autori u uvodnoj poruci planera.

Prigodne molitve preporučene su za učenje, uspjeh na ispitu, za dar razlučivanja, mir uma i srca... A u trenutcima kada mlade vjernike obuzmu tuga, zabrinutost, opasnost i brojne druge situacije u kojima zatrebaju pomoć Riječi Božje, tu su biblijski hitni brojevi.

Uz sve to, planer može poslužiti za osobne bilješke i razmišljanja, stvarajući tako poticajno okruženje za duhovni i osobni rast učenika tijekom školske godine. Uz predivne ilustracije i niz sadržajnih, tekstualnih i grafičkih detalja, Moj planer postat će omiljene stranice školaraca koji će im se svakodnevno rado vraćati.

Moj planer za učenike osnovnih i srednjih škola može se pronaći u knjižarama Kršćanske sadašnjosti, kao i u web knjižari.

Podjeli sadržaj